Nooit meer diëten – deel 5

Het vijfde en laatste boek van de reeks. Centraal in dit boek staat ‘schoonheid zit vanbinnen’.
  • Inclusief lijst met beautyfoods 
  • 60 nieuwe smakelijke recepten
  • Over vanbinnen goed voelen om vanbuiten te stralen
€ 19,99

Beschrijving

Met vier succesvolle boeken op rij heeft de boekenreeks ‘Nooit meer diëten’ geen introductiemeer nodig. Auteur en voedingsdeskundige Sandra Bekkari inspireerde al duizenden mensen tot een gezondere levensstijl, dankzij haar eenvoudige maar effectieve Sana-methode. Als VTM-gezicht in het dagelijkse kookprogramma’ Open Keuken’ bereikt ze met haar aanstekelijk enthousiasme en heerlijke gerechten een breed publiek.

In het vijfde en laatste deel van de ‘Nooit meer diëten’- reeks is het credo ‘schoonheid zit vanbinnen’. En dan bedoelen we niet alleen een sprankelende persoonlijkheid. Als je je vanbinnen goed en gezond voelt, dan straal je dat vanbuiten ook uit. Sandra Bekkari vertelt vanuit haar expertise en aan de hand van getuigenissen uit haar praktijk hoe je de stralendste versie van jezelf wordt: met een mooie huid, een lichaam waar je blij van wordt, een hoger energiepeil en ettelijke kilo’s minder op de weegschaal.

In ‘Nooit meer diëten – deel 5’ vind je opnieuw meer dan 60 smakelijke gerechten die je in een mum van tijd op tafel tovert. Sandra geeft een antwoord op de meest gestelde vragen en onthult haar lijst beautyfoods.
Publicatie
24 oktober 2018
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberights
ISBN
9789089319425
Deel dit boek met vrienden

Het favoriete recept van Sandra uit dit boek

Gegratineerde ovenschotel met zoete aardappel en wortel

25 min + 15 min in de oven
2

ingrediënten

300g
wortel, in stukjes
300g
zoete aardappel, in stukjes
1
 rode ui, fijngesneden
1
teentje knoflook, fijngesneden
1
gele paprika, in stukjes 
250g
(glutenvrij) kalfsgehakt
1
prei, in halve ringen
75g
gratinkaas, gemalen
scheutje sojaroom (of melk)
snufje madras kerriepoeder (supermarkt)
snufje kurkuma

Bereiding

1
Stoom de wortelen en zoete aardappelen gaar.
2
Verwarm de oven voor op 200 °C met de grillstand aan.
3
Prak met een scheutje olijfolie tot puree en voeg de sojaroom toe. Kruid met het kerriepoeder, de kurkuma, peper en een snufje zeezout.
4
Stoof de ui, knoflook en paprika aan in olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak rul. Voeg vervolgens de prei toe.
5
Maak laagjes in een ovenschaal, bestrooi met de gratinkaas en zet 15 minuten onder de voorverwarmde grill.
“Sana gaf mij de kracht om lichaam en geest weer op de rails te krijgen na 20 (!) buikoperaties.” 
Wendy Devriese
“GENIETEN, GENIETEN en nog eens GENIETEN van smaakvolle, gezonde en hemelse gerechten.”
“GENIETEN, GENIETEN en nog eens GENIETEN van smaakvolle, gezonde en hemelse gerechten.”
“Met de Sana-methode ging er een compleet nieuwe wereld voor me open en ben ik reeds 12 kilogram afgevallen.”
Martin Calle

Andere boeken van
Sandra Bekkari

recepten
boeken
app
agenda
menu
© Copyright. All right reserved.
Sandra Bekkari
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.